Космічні провали Росії: Рогозіна викрили в нахабній брехні

Глава держкорпорації "Роскосмос" Дмитро Рогозін відзвітував президенту РФ Володимиру Путіну про 22 космічних запуски в 2018 році, хоча насправді їх було лише 17, повідомляють Патріоти України.

Так, на сайті корпорації в розділі "Космічна діяльність. Запуски" приведена інформація про 20 пусків за минулий рік. При чому 3 з них були здійснені без участі "Роскосмосу" Повітряно-космічними військами Росії.

У той же час те, що Путіну Рогозін повідомив про 22 проведених запуски, підтверджує стенограма їх зустрічі на сайті лідера РФ: "Д. Рогозін: Що хочу сказати: в 2018 році ми провели 22 пуски".

ЗМІ відзначають, що доповідаючи президенту про виконану роботу 4 лютого Рогозін сильно червонів.У корпорації оприлюднили також план на 2019 рік. Повідомляється, що два запуски вже були проведені, ще 7 чекають своєї черги. Примітно, що Путіну Рогозін пообіцяв 45 пусків, що в п'ять разів перевищує реальні цифри.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...