"Котлета по-київськи": Мережу обурила навала "героїв парковки" (фото)

Навіть штрафи цю проблему не зможуть повністю вирішити.

Чергові "герої парковки". Фото: соцмережі.

У Києві одразу чотири водії порушили правила паркування. Про це повідомив очевидець Genn Osypenko на своїй сторінці в соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

"Багато хто знає, що таке "котлета по-київськи", але ось вам парковка по-київськи. На Т-образному перехресті, якраз на повороті, в три ряди. З аварійками, звичайно ж, все-таки цивілізовані люди. Ну і четвертий ряд на тротуарі, щоб не розслаблялися. Номери, ви ж все одно запитаєте, дніпровські, київські та львівські", - написав він.

У коментарях користувачі обурені поведінкою водіїв. "Пішохідний Поділ, громадський простір, розкішні рендери і нова транспортна система", - додав автор посту. "Ну чо ти, може у них дружина народжує. Їм потрібно було", - іронізують користувачі. "На однобічній Великій Васильківській завжди так паркуються на перетині з односторонньою Жилянською. Так як поворот між ними не можливий, то на розі утворюється "мертва зона", де наші умільці і паркуються. Але винні, звичайно ж, урбаністи пішохідного Подолу", - пишуть в коментарях.

"Для комплекту не вистачає аварії з занесенням в цю групу товаришів", - зазначили в мережі. "Взагалі не розумію, як такий можна ігнорувати людей, з якими ти живеш в одному просторі. Більшість так паркуються, але не кровожерні монстри, просто вони взагалі не думають про те, що комусь можуть серйозно заважати. Одна думка в голові: "Мені треба", і все. Навіть штрафи цю проблему не зможуть повністю вирішити", - написали в коментарях.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...