Країна має знати своїх героїв: У Маріуполі презентували книгу про успішну операцію бійців АТО у Широкиному

Зібрав факти про операцію та написав книгу учасник боїв під Широкино Сергій Тимченко (позивний «Юг»), який у 2015 році був у медичній службі.

Ілюстрація: vchasnoua.com

У лютому 2015 року відбувся єдиний успішний наступ у війні на Донбасі, який здійснили добровольці, незважаючи на відсутність політичної та військової підтримки державних структур, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр полку «Азов».

Саме цій події присвячена книга «Широкинська операція», яку презентували читачам у Маріуполі автори та учасники наступу.

Яскрава книга-фотоальбом містить історії командирів підрозділу та бійців, які безпосередньо реалізовували план із наступу, найяскравіші світлини тих подій, а також побратимські некрологи про бійців, ціною життів яких Маріуполь, Україна та вся Європа залишаються у безпеці і по сьогодні.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...