Краса врятує світ: На Луганщині обрали найгарнішу учасницю АТО (фото)

Конкурс краси серед представниць чарівної статі — військовослужбовців та правоохоронців у рамках святкової програми "Слава Героїням!" відбувся у Старобільську.

Фото:Facebook

У Старобільську Луганської області відбувся конкурс краси серед представниць чарівної статі — військовослужбовців та правоохоронців у рамках святкової програми: "Слава Героїням!". Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передають Патріоти України.

"У конкурсі краси брали участь 8 представниць чарівної статі, які носять погони різних силових відомств України. Красунь оцінювало журі з числа офіцерів оперативно-тактичного угруповання "Луганськ", представників місцевих органів влади та спонсорів проекту в особі керівництва організації "Громадянський корпус".

Збройні Сили України представляла учасник антитерористичної операції — військовослужбовець з оперативного командування "Захід" старший солдат Олеся Воробей", - йдеться у повідомленні.

У підсумку конкурсу краси, журі вирішило оголосити всіх учасниць переможницями та вручити письмові подяки й цінні подарунки.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...