Краса врятує світ: Переможницею конкурсу "Міс Україна Всесвіт-2016" стала колишня кримчанка (фоторепортаж)

Дівчина зізналася, що рішення брати участь в конкурсі у неї з'явилося під впливом землячки - Джамали, яка перемогла в конкурсі "Євробачення".

Переможницею конкурсу стала кримчанка Олена Сподинюк. Фото:http://www.missukraineuniverse.com.ua/

Переможницею 10-го ювілейного конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт-2016" стала 18-річна Олена Сподинюк. Урочиста церемонія нагородження фіналісток конкурсу відбулася в Києві 29 червня 2016 року. Як повідомляється на сайті конкурсу, Сподинюк переїхала до Києва з Криму, передають Патріоти України.

Дівчина зізнається, що рішення брати участь в конкурсі у неї з'явилося під впливом землячки - Джамали. Олена Сподинюк розповіла, що 5 років професійно грала у гандбол. В 12 років вона потрапила в молодіжний олімпійський резерв України.

"Безумовний вплив на мене справила моя мама. Також дуже сильно вплинула на формування мого внутрішнього світу і поглядів на життя література, я дуже багато читаю", - розповіла переможниця конкурсу.

Тепер Сподинюк буде представляти Україну на конкурсі "Міс Всесвіт-2016". Конкурс "Міс Україна Всесвіт" існує з 2006 року і щорічно проходить в Україні під егідою конкурсу краси "Міс Всесвіт"

На Великдень Землю накриє сильна магнітна буря: Стало відомо, скільки триватиме

неділя, 5 травень 2024, 12:28

Геомагнітний шторм, який почався в останній день квітня, ще триває. Від 4 травня на Землі вирує чотирибальна магнітна буря, яка за К-індексом вважається середньою. Вже сьогодні, 5 травня, очікується магнітна буря потужністю у п’ять балів (за К-індексом...

Який час, такі і вітання: Українські пілоти показали креативну великодню листівку

неділя, 5 травень 2024, 11:56

Українські пілоти привітали співвітчизників зі святом Воскресіння Христового. Оригінальну листівку опублікувало командування армійської авіації Збройних сил України у Facebook, передають Патріоти України. На фото зображений військовий літака, у якому ...