Краще б котиків постив: У мережі підняли на сміх літературний "шедевр" від Азарова

Мова йде про книгу втікача "Долю не вибирають. Напередодні".

Фото: rudenko.kiev.ua

У прем'єра-утікача Миколи Азарова з'явилося багато вільного часу, що дозволило йому поекспериментувати з письменницьковим шляхом за прикладом екс-президента України Віктора Януковича, повідомляють Патріоти України.

"З великим інтересом прочитав книгу Миколи Азарова "Долю не вибирають. Напередодні". Художня нитка нерозривно пов'язана з реальною історичною обстановкою тих років, відновлює картину роботи вітчизняної розвідки під час підготовки фашистської Німеччини до Другої Світової війни", - написав адвокат Віталій Сердюк на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, життя головних героїв книги є відображенням доль тисяч людей, яким випало народитися в той нелегкий передвоєнний час.

"Читаєш і переносишся на 80 років назад ..."Зараз стало більше вільного часу, частину якого присвятив їх написанню", - слова автора подарував мені два томи свого твору. Другий том цього історичного роману "Долю не вибирають. Випробування" вже в читацьких руках", - резюмував він.

Існування книги Азарова здивувало користувачів мережі. "Кричу! Несамовито! Азіров з втікачів прем'єрів перекваліфікувався у графомани. Тепер чекаю від Яника книгу "Як розводити страусів", а від Арбузова книгу "Як непомітно схуднути на чорній ікрі, трюфелях і Château Lafite-Rothschild". Мені смішно. Краще б він написав книгу історії розкрадання України. Тим більше, що він до цього доклав руку. Але, мабуть, Микола Янович вважає за краще писати зараз про те, що знає набагато гірше. А дарма. Ми б сповідь оцінили", - написав нардеп від "Народного фронту" Борислав Береза.

"А побіжний колишній прем'єр-міністр Микола Янович Азаров виявляється письменник! Художню літературу пише! Про радянську розвідку. Не жартую. Правда. Не читала, але щось ржу", - написала в Facebook журналістка Ірина Ромалійская.

У коментарях також задалися питанням, чи був гонорар Азарова за книгу більше, ніж у побіжного екс-президента. "А гонорар більше, ніж у Яника був, або Азіров скромніше", - запитали в мережі. На що користувачі відповіли: "Гонораром буде не депортація в Україну".

"Ой, мама. Краще б він мого кота фоточки перепощивал. Ну, як він вміє. "Життя і доля" Гроссмана. Ну, натурально ж", - посміялися в мережі.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...