КрАЗ порадував аграріїв своєю новинкою (фото)

За словами розробників, це принципово нова модель самоскида з кузовом власного виробництва, яка відповідає всім вимогам українських фермерів.

КрАЗ-5401С2. Фото: mmr.net.ua

На міжнародній виставці "Зернові технології-2018", яка пройде в Києві, дебютує самоскид для аграріїв КрАЗ-5401С2, повідомляють Патріоти України з посиланням на mmr.net.ua.

Зерновоз побудований на шасі самоскида КрАЗ-5401С2 (4х2) вантажопідйомністю 10 тонн, який з’явився два роки тому. Машина відрізняється компактними розмірами (довжиною 6,33 м), що забезпечило їй відмінну маневреність - радіус розвороту всього 7,5 м. Самоскид послужив базою для різних спецавтомобілів, в тому числі для прибирання доріг.

Самоскид для аграріїв був доопрацьований з урахуванням специфіки вантажу, що перевозиться. Так, борти наростили - у результаті корисна місткість збільшилася з 7 до 12 кубометрів.

Задній борт зроблений двостулковим і оснащений запобіжником від випадкового відкриття. Для підйому і опускання кузова застосовується здвоєний гідроціліндр. Окрім того, бортова платформа оснащена дугами для накриття тентом, щоб зерно не намокло під час дощу.

У рух зерновоз КрАЗ-5401С2 приводить 335-сильний турбодизель екологічного стандарту Євро 5, агрегатований з 9-ступінчастою механічною КП. Для зручності посадки застосовується кабіна зі зниженим компонуванням. Тут встановлені сидіння на пневматиці, регульована рульова колонка, сучасна панель приладів.

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...