"Кремль нужно "гасить": В мережі відповіли на цинічний коментар путінського журналіста щодо теракту в Лондоні

Ейфелева вежа без вогнів - це символ скорботи і підтримки для постраждалих. Але у Путіна цього, схоже, не розуміють.

У Франції в знак солідарності з жертвами терактів виключають освітлення символу Парижа - Ейфелевої вежі. Фото: Твіттер.

Користувачів соціальних мереж обурив коментар російського журналіста кремлівського пулу Дмитра Смирнова щодо терактів у Лондоні. Коментар журналіст залишив у своєму Twitter-акаунті, повідомляють Патріоти України.

"Після теракту в Лондоні на Ейфелевій вежі в знак солідарності знову погасять вогні. Коли вони зрозуміють, що це не діє на терористів?" – написав Смирнов.

"А тебе не виховали, якщо таких речей не розумієш. Люди завжди розуміють біль інших людей і сумують. Тільки дебіли скачуть від радості", "А що ж діє, Дмитро? Розкажіть нам!", "А навіщо Путін висловив співчуття, це хіба діє?", "Це не повинно діяти на терористів, ідіот. Це символ скорботи і підтримки для постраждалих", - пишуть люди в коментарях.

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...