Кремль платив особисто Пригожину? Колишній соратник "кухаря Путіна" розповів про те, як створювалася "фабрика тролів"

Андрій Михайлов, екс-соратник бізнесмена Євгена Пригожина, відомого в ЗМІ як "кухар Володимира Путіна", розповів про те, як створювалася "фабрика тролів" і здійснювалися провокації, повідомляють Патріоти України.

Так, в інтерв'ю порталу "Новая газета" Михайлов пояснив, що зважився виступити перед громадськістю, оскільки в 2017-му його викрали і побили люди, пов'язані з Пригожиним.

Михайлов розповів, що почав працювати на "кухаря Путіна" в 2012-му - знайомий звів його з головою служби безпеки комерсанта Євгеном Гуляєвим, якому необхідно було організувати провокацію проти конкурентів свого шефа.

За даними Михайлова, створення "фабрики тролів", яку в США в 2018-му звинуватили у втручанні в президентські вибори в США, було ідеєю "безпосередньо Євгена Вікторовича Пригожина". "Ніколи ні від яких "веж Кремля" команд не було, все йшло безпосередньо від Пригожина", - підсумував він.

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...