Кремлю не потрібні зайві свідки: Тука розповів про майбутню долю Захарченка і Плотницького

Ватажків терористів так званих "республік" очікує доля ліквідованого бойовика "Мотороли".

Плотницький і Захарченко будуть ліквідовані. Фото:http://sobytiya.net/Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука заявив, що Ігоря Плотницького та Олександра Захарченка очікує доля ліквідованого бойовика Мотороли. Про це Тука розповів в інтерв'ю Обозревателю, передають Патріоти України.

За словами Туки, незабаром ватажки бойовиків будуть ліквідовані російськими найманцями або спецслужбами, оскільки вони знають дуже багато, а владі Росії не потрібні зайві свідки.

"У ліфті кататися. А куди - це залежить від того, яку кнопку натиснути. Можуть на третій поверх. Кінець у них один буде - їх усунуть, як і Моторолу. Вони вже відіграний матеріал, нікого не цікавлять. Для Росії Захарченко і Плотницький - дуже небезпечні свідки ", вважає екс-голова Луганської ОВЦА.

Георгій Тука додав, що Україні важливо взяти цих ватажків сепаратистів в полон, оскільки ті зможуть розповісти багато цікавих фактів про війну в Донбасі. Чиновник також зазначив, що главам фейкових псевдодержав не варто розраховувати на політичний притулок в Російській Федерації.

Ціни на дешеву каву різко зросли до 45-річного максимуму

вівторок, 7 травень 2024, 5:00

Світові ціни на каву сорту робуста зросли до найвищого за останні 45 років рівня через дефіцит виробництва. У квітні ціна на тку каву підвищилася на 16,8% - до $1,93 за фунт, а ціни на інші сорти кави зросли на 14,8-17,8%, йдеться у звіті Міжнародної о...

Путін нагородив орденом ексрежисера Єралашу, який був засуджений за розбещення дитини та воює проти України

вівторок, 7 травень 2024, 4:15

Російський диктатор Володимир Путін нагородив нагородив орденом “За спасение погибавших” режисера програми “Єралаш”, який був ув’язнений за розбещення 13-річного хлопчика. Про це пише видання “Обозреватель”, передають Патріоти України. Як зазначається,...