​Кремлівські ЗМІ склали рейтинг акторів Голлівуду, які роблять найбільш ненависні заяви на адресу Росії

Пропагандисти Путіна вмілою рукою вказують своїй вдячній аудиторії, кого ненавидити, хто заважає вставанню з колін

Результат пошуку зображень за запитом "Hollywood against Putin"

На почесне перше місце поставили зіркового актора Моргана Фрімана, якого в Росії називають русофобом. Актор упевнений, що Росія втручається у внутрішні справи США, а російські спецслужби вплинули на результат виборів в 2016 році, зазначають Патріоти України.

На другому місці рейтингу знаходиться ще одна голлівудська актриса Дженніфер Лоуренс, яка на прем'єрі одного зі своїх фільмів грубо обійшлася з російськими пропагандистами. Леді навідріз відмовилася спілкуватися з представниками російських ЗМІ, після чого попросила їх піти із зони прем'єрного показу.

Трійку лідерів замикає голлівудський актор Марк Руффало, який під час президентських виборів в США підтримував Хілларі Клінтон, а також негативно висловлювався про Дональда Трампа. На думку Руффало, секрет популярності нинішнього президента США криється в його нездорової любові до президента Росії Путіна, і актор упевнений, що Путін сприяв перемозі Трампа на виборах.

Також експерти включили в рейтинг Йена МакКелліна, який неодноразово висловлював своє негативне ставлення до заборони в Росії проведення гей-парадів представниками сексуальних меншин. На думку актора, ні в одній державі так жорстко чи не порушуються права людей з нетрадиційною сексуальною орієнтацією. Актор не приховує, то він гомосексуаліст, і його обурюють російські закони.

Варто також зазначити, що більшість знаменитостей Голлівуду недолюблюють Дональда Трампа і відверто звинувачують його у тому що той ганьбить Америку, масло у вогонь підлило приниження на саміті у Гельсінкі, котрий американці розцінили ,як день національної ганьби.

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...