"Крест - новейшая инновационная разработка сколковских учёных": У мережі висміяли "скрепного" російського солдата

У коментарях зазначають - військовому ще кадила бракує.

Фото: Твіттер

Користувачі мережі посміялися над знімком солдата на бойовій техніці Російської Федерації. Відповідне фото в Twitter опубліковано на сторінці "Мuд Роіссі", повідомляють Патріоти України.

"Новітня інноваційна розробка сколковского вчених (в руці у танкіста) захищає російську армію від ворожих атак. Ура!" - свідчить підпис під фото.

"Ну правильно! Там же 3 іконки присобачить ніде! Ось і довелося Переносний Захисний Комплекс (ПЗК) використовувати", - написав користувач Сергій Sergey.

"Хотіли ще кадило взяти, але вимоги пожежної безпеки не пройшло", "+100500 до броні!" - іронічно відзначають інші коментатори.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...