Крок до безсмертя: Французькі вчені створили ліки, що продовжують життя

Вчені доказують, що препарат відноситься до класу інгібіторів PCSK9, знижуючи ризик передчасної смерті, знижуючи рівень "поганого" холестерину в крові.

Французькі вчені створили препарат алірокумаб, що знижує рівень "поганого" холестерину в крові і зменшує ризик інсульту і інфаркту на 15 відсотків.

Показано, що алірокумаб також значно збільшує тривалість життя, знижуючи ризик передчасної смерті, пише MedicalXpress, повідомляють Патріоти України.

Він відноситься до класу інгібіторів PCSK9, які представляють собою моноклональні антитіла, що викликають атаку імунної системи на специфічний білок в печінці, що відповідає за вироблення ліпопротеїнів низької щільності (ЛПНЩ).

У людей з високим рівнем "поганого" холестерину ризик передчасної смерті знижувався на 29 відсотків після прийому препарату протягом двох років.

Тим часом американські вчені після низки проведених досліджень стверджують, що негативне ставлення до холестерину упереджене і слід переглянути всьому медичному співтовариству його роль в організмі людини, повідомляється на сайті medprice.com.ua. Тим більше не можна боротися з підвищеним холестерином в крові всіма можливими способами, особливо з допомогою таблеток, статинів від холестерину.
Так само багато хто неправильно оцінює причини високого холестерину в крові, плутаючи причинно-наслідковий зв’язок, оскільки не сам підвищений холестерин винен у серцево-судинних патологіях, а глибокі зміни в організмі, порушення обміну речовин, той же цукровий діабет та інші захворювання є пусковим механізмом для його підвищення.
Метою проведеного американськими фахівцями дослідження, було визначення швидкості нарощування м’язової маси при різних фізичних навантаженнях у людей з нормальним і підвищеним холестерином. У ньому брали участь 52 людини 60-70 років. Виявилося, що підвищений холестерин при збільшенні фізичних навантажень, сприяє більш швидкому нарощуванню м’язової маси. І найбільший приріст м’язів був досягнутий учасниками з підвищеним рівнем холестерину в крові.
Вчені пояснюють цей феномен тим, що для зростання м’язової маси організму необхідні саме жирові клітини низької щільності, нестача яких призводить до м’язової дистрофії і неможливості нормальної життєдіяльності всього організму. Тому дуже важливо не допускати ні його різкого зниження, ні його різкого підвищення.
Опублікував: Evora

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...