"Кров ні в чому не винних жінок та дітей на руках не може не призвести до відхилень у психіці", - Чибісов про бойовиків

"Пам'ятаєте, 2 лютого у Чермалику на Донеччині стався черговий теракт - обстріл автобуса із тілом померлого із подальшою стріляниною по кладовищу? Виявляється, терористи не просто хотіли спровокувати українських військових на вогонь у відповідь - їм треба було помститися... за "Моторолу", - пише у своєму блозі Олексій Чибісов, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Путінські найманці прекрасно бачили, що луплять по автівці ритуальної служби, адже на ній були відповідні позначки. Вони усвідомлювали, що під їх вогнем знаходяться зовсім не військові, а звичайні робочі. До того ж, їм вдалося зірвати поховання, що фактично є подвійним злочином.

У своїх рапортах колаборанти, а обстріл вели жителі Донбасу, які відправилися воювати заради ідей Кремля, так і доповіли, мовляв, "серця жадали трупів".

Річ у тому, що у середині січня командування російсько-окупаційних військ провело ротацію особового складу під Маріуполем, і на місце третього батальйону "першої Слов'янської бригади прибув" другий. Якщо у підрозділі, який вивели з передової, майже не залишилось тих, хто взагалі воював із Моторолою, оскільки всіх громадян України постійно закидували "на м'ясо", то третій батальйон наразі складається з місцевих.

До нього переводили всіх "ополченців", яким вдалося вижити у 2014-2015. Саме ці покидьки й вважають "Моторолу" героєм, оскільки їм постійно розповідають про історію його "успіху", мовляв, він був такий саме, як і ви, але дослужився до командирського звання.

Крім того, за своєю кровожерливістю терористи з третього бату є у списку лідерів з усієї окупаційної армії. Саме вони свого часу гатили ледве не по власним домівкам з "Градів" у 2014-му. При цьому вони усвідомлювали, що можуть накривати своїх родичів. Казали тоді, що треба вбити якомога більше мирних, щоб Путін ввів війська та захопив Україну.

Коротше кажучи, вони всі є не військовим підрозділом, а відмороженими вбивцями, яких спочатку зламала пропаганда, а потім сама війна. Як би там що не казали, а кров ні в чому не винних жінок та дітей на руках не може не призвести до відхилень у психіці. То ж бухають та "ширяються" бойовики жорсткіше, аніж кадрові російські військові.

А 2 лютого ще й привід був. По-перше, їм видали зарплатню, а, по-друге, вони святкували день народження мийника машин. Пили-пили, та й вирішили, що треба негайно когось вбити заради помсти за свого ідола. А тут – поховальна процесія біля позицій. От і почали гатити по людях, взагалі не замислюючись про те, що роблять, та які можуть бути наслідки.

Факт теракту задокументували в СЦКК, то ж командування вирішило спитати у злочинців, що сталося. І коли ті розповіли, що хотіли "підставити укропів", пристреливши робітників ритуальної служби, були задоволені, адже "місцеві не повинні розслаблятися доки за них у окопах "ополченці" сидять". Моралі тут ніякої, оскільки такі вчинки для "ДНР" та "ЛНР" типові. Але ж зло має бути покаране".

Джерело: 24 канал

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...