"Кругом видна бесхозяйственность": "Мер" окупованого Дебальцевого поїхав на Новий рік до Криму, але відпочинок не задався

Гості з Донбасу в Криму розчарувалися відсутністю "міцної руки господаря".

Так званий "мер" Дебальцевого зустрів Новий рік в анексованому Севастополі. Фото: соцмережіКолишній "міністр палива та енергетики ДНР", а нині - "мер" Дебальцевого Олексій Грановський провів Новий рік з родиною в анексованому Севастополі, який відчуває перебої з електрикою, повідомляють Патріоти України з посиланням на Четверту владу.

При цьому дружина Грановського Наталія залишилася незадоволена відпочинком і описала свої негативні враження від півострова у спільному статусі на сторінці чоловіка в Facebook. За її словами, в Криму кругом видно безгосподарність, і кримчанам слід повчитися у жителів Донбасу.

"Видно плохо? Нам, кстати, тоже. Это площадь Нахимова, Севастополь. И это главная ёлка города. Время 19.30. Говорят, иллюминацию ненадолго включают и ёлка подсвечена цветами Российского флага.

С того момента, как мы съехали с парома в Керчи и ехали по нечищеным от снега дорогам, испытываю одно разочарование. На трассе не было ни одной снегоуборочной машины. Указатели объезда ремонтируемых зимних дорог уводят в дальнюю даль — в поля и в метель.

То, что здесь нет крепкой руки хозяина — видно сразу. Здесь не стреляли, финансы и помощь оказывают как полноценному члену Российской Федерации. Что же происходит?

Топливо заметно дороже, чем в соседнем, Краснодарском крае, за полтора года новые граждане России не сумели сделать себя энергетически независимыми от Украины. Почему у меня возникают подобные вопросы, а у крымчан — нет? Им есть чему учиться у донецких — и умению выстоять, и силе отстаивать свои интересы" — написала Наталія Грановська в коментарі под фото чоловіка і дітей.

В коментарях до допису Грановьскої мешканка Севастополя Юлія Гладких написала, що в Севастополі дійсно склалася важка ситуація через конфлікт законодавчої та виконавчої влади, які "не можуть поділити годівницю".

"Как отстоять свои интересы, посоветуйте, пожалуйста! Может Майдан организовать? Или может письма писать Путину и Медведеву? Меня такие посты поражают. Не зная ситуации в городе, что-то советовать.

А ситуация проста — у нас конфликт законодательной и исполнительной власти со дня присоединения к РФ, все не могут кормушку поделить. Губернатора, как и при Украине мэра, нам назначает Москва, Законодательное собрание выбирают жители города — вот вам разница в интересах.

Нынешнему губернатору глубоко плевать на проблемы Севастополя — он человек приезжий, поимеет и уедет.

Кроме света, куча проблем — город утопает в мусоре, нет парковки в центре, дороги разбиты, зона СЭЗ пока только на бумагах. Он и итого не смог решить, а вы про свет говорите!" — написала мешканка Севастополя.



Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...