"Кримінальний король України" повернувся в Одесу

До цього він сім років жив у турецькому Стамбулі, позбавлений українського громадянства.

Антімос Кухілава. Фото: "Вконтакте"

Відомий злодій в законі Антімос Кухілава, якого преса називала «кримінальним королем України», повернувся в Одесу. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Думську".

"30 грудня 2016 року він зійшов з трапу літака в нашому аеропорту"-, розповів в інтерв'ю «Думській» начальник Головного управління Національної поліції України в Одеській області генерал Дмитро Головін. Нагадаємо, в 2009 Кухілаву позбавили українського громадянства і видворили з країни. Він жив у турецькому Стамбулі.

«Він повернувся легально, з паспортом громадянина України, який повернув йому Верховний суд України, — повідомив начальник ГУНП — Але це не дає йому права відчувати себе королем положення. Якщо з його боку будуть якісь незаконні дії, ми відповідним чином відреагуємо».

Деякі одеські комерсанти з дуже відомими прізвищами показують злодіям в законі та іншим кримінальним авторитетам свою лояльність і відданість, додав Головін. «Грубо кажучи, ці бізнесмени лижуть ж...пу злодіям і всіма силами сприяють відродженню злодійських традицій. Нехай це залишиться на їх совісті. Ці слова адресовані до тих одеських бізнесменів, які зустрічали Антімоса в аеропорту. Вони зрозуміють. Обіцяю: ми не дамо злочинним угрупованням встановити тут вплив, причому будемо діяти найжорсткішими методами. Одеса – це не той регіон, де злодії в законі будуть мірятися знаєте чим», — заявив генерал поліції.

В злодійському світі 60-річний Антімос Кухілава вважався «смотрящим» за Україною і самим крутим злодієм в законі в нашій країні. В Одесі він, за чутками, контролював потоки контрабанди. Йому ж нібито підпорядковувалися діючі в Україні барсеточники і кишенькові злодії. Злодієм в законі Кухілава називає себе цілком офіційно. Про свою дружбу з Антимосом в 2013 році розповідав нардеп Олександр Пресман.

«Для мене він в першу чергу родич, хрещений батько мого сина. Було б добре, щоб в Україні було більше таких людей, як Антімос. Не було б в країні такого свавілля. Я б не хотів зараз говорити про якісь авторитети. Повірте, сьогодні мені ближче ті 180 тисяч людей, яких я представляю по своєму виборчому окрузі», — сказав політик.

Антімос (Антімоз) Кухілава народився 4 жовтня 1956 року в Варче, Гульрипши. «Коронований» в 1975 році. 27 травня 2009 року був затриманий у Київській області і на наступний день депортован до Грузії, звідки виїхав до Туреччини. Громадянство України отримав у 2005 році — на думку правоохоронців, незаконно (пред'явив підроблені документи).

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...