"КримВаш": У РФ розповіли, скільки грошей втрачає кожен росіянин через анексію українського півострова (відео)

Кожен росіянин через анексію українського Криму щорічно недораховується до 2 тис. доларів. Такі дані озвучив в ефірі ObozTV російський опозиційний політик Ілля Пономарьов – єдиний, хто в 2014 році в Держдумі РФ голосував проти анексії, повідомляють Патріоти України.


"Ми як російська опозиція намагаємося людям говорити – ось ціна анексії Криму. Якщо перерахувати на кожного громадянина Росії, то тільки прямих фінансових втрат, які можна відстежити за бюджетом Російської Федерації, вийде від 50 до 100 тис. рублів на людину на рік. Це дуже велика сума – від 1 до 2 тис. доларів припадає", - заявив Пономарьов.

При цьому політик наголосив, що прості росіяни не можуть усвідомити масштабів своїх втрат: "Люди собі не можуть цього уявити – вони так не ділять".

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно