Криваве ДТП в Одесі забрало шість життів (фотофакти)

Одна з машин виїхала на смугу зустрічного руху.

ДТП в Одесі. Фото: Думская.

В Одесі шестеро людей загинули і два постраждали в результаті зіткнення двох автомобілів. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій, передають Патріоти України.

"У 20:19 в Одесі, по вул. Середньофонтанська, 19" б ", в результаті зіткнення двох легкових автомобілів "Опель" і "Ніссан" загинули 6 людей, 2 людини постраждало", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що до місця ДТП направлені підрозділи ДсНС і психолог Головного управління ДсНС в Одеській області. Як повідомила прес-секретар одеської поліції Алла Марченко, одна з машин перетнула подвійну суцільну і виїхала на смугу зустрічного руху.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...