Криваве весілля: Бомба потрапила в намет з молодятами і їх гостями

Швидка допомога не змогла швидко дістатися до місця повітряного удару через військові літаки, які якийсь час продовжували крутитися над територією.

Ілюстрація: parstoday.com

Під час бомбардування Ємену арабською коаліцією одна з бомб влучила в намет, де святкувалося весілля. В результаті 20 людей загинули і 45 отримали поранення. Наречена померла, а наречений разом з іншими пораненими був доставлений в лікарню Аль-Джомхурі. Про це повідомили в Міністерстві охорони здоров'я країни, повідомляють Патріоти України.

Заступник начальника госпіталю сказав, що тільки дітей серед поранених близько 30, деякі в критичному стані. Органи охорони здоров'я закликають людей здавати кров, для жертв. Арабська коаліція на чолі з Саудівською Аравією веде боротьбу з повстанцями в Ємені і намагається відновити владу, яка визнана на міжнародному рівні. Тепер повстанці контролюють більшість територій на півночі країни разом зі столицею - містом Саной.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...