Криваво-червона: Річка в Запоріжжі раптово змінила колір (фото)

Користувачі соцмережі звинувачують у дивних змінах місцеве підприємство.

Червоні плями у річці в Запоріжжі. Фото: Фейсбук.

У Запоріжжі річка в районі автовокзалу забарвилася в криваво-червоний колір. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила Юлія Натрус, опублікувавши відповідні фотографії, передають Патріоти України.

"Район автовокзалу Запоріжжя. Що зливають у річку? Де наші служби? За інформацією від людей, які живуть поруч, цю суміш зливає підприємство, що стоїть поруч, але раніше вони робили це тільки в нічний час, зараз вже - вдень. Це все йде в Дніпро", - зазначає Юлія Натрус.

У коментарях під постом користувачі обурені інцидентом. "Ось на що треба звертати увагу, а не торгові центри будувати. Св*лочі!" - пише Вікторія Скільсара.

"Коротше, скоро і води не буде", - додає Іра Варшавська.

У той же час громадська активістка, голова ГО "Дзига" Олеся Крамаренко через деякий час вирушила на місце події перевірити інформацію. Вона пройшлася уздовж берега і не побачила ніяких змін кольору води в річці.

"Наразі, як ви бачите, колір природній. Нічого тут немає", – прокоментувала вона ситуацію на відео. Також активістка порадила місцевим жителям одразу звертатися до екологічної інспекції, якщо вони бачать порушення, що загрожують здоров'ю людини або навколишньому середовищу.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...