"Кто не успел, тот опоздал": У Німеччині пілот не захотів чекати пасажирів і вилетів

Що зробишь – інструкція! От якби не злетів, то не 70 пасажирів на смузі, а весь літак затримався б до ранку.

Літак піднявся в небо, кинувши пасажирів. Фото: avianews.com.uaЯк повідомляється на сайті Нескучные новости, у Німеччині пілот літака компанії Eurowings вилетів з аеропорту Дюссельдорфа, залишивши на злітній смузі 70 пасажирів, пишуть Патріоти України.

За повідомленням, рейс Eurowings був затриманий на дві години. Пасажирів літака доставляли на посадку у двох автобусах. У літак потрапили 40 пасажирів, які знаходилися у першому автобусі.

Іншим людям не вдалося потрапити на борт, однак їх багаж уже перебував у літаку. Для заспокоєння пасажирів, які не потрапили на борт, а також для захисту співробітників аеропорту, прибули десять співробітників поліції.

Причиною інциденту стало бажанням пілота вилетіти до 22:00, так як з цього часу починає діяти заборона на нічні польоти. Усі пасажири, які не потрапили на рейс, дісталися до Дрездена: деяких доставили на автобусах, інші полетіли ранковим рейсом.

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...