Куди на роботу? Названі регіони України з найвищою зарплатою

Ілюстрація: segodnya.ua

Найвищі зарплати в Україні у 2017 році були в Києві - середня на рівні 11,6 тис. гривень. Про це заявив в.о. голови Державної служби зайнятості Валерій Ярошенко, повідомляють Патріоти України.

"Потім йдуть Київська область, Дніпропетровська, Запорізька, Полтавська - у середньому 7,4 тис. гривень. Але за минулий рік Закарпатська область йде після Одеської, Миколаївської - із середньою зарплатою 6,7 тис. гривень", - зазначив Ярошенко.

За його словами, через міграційні процеси значно підвищилася середня зарплата в Закарпатській області.

"Є великий відтік робочої сили. І рівень зарплати в Закарпатській області почав рости через бажання роботодавців утримати кваліфікованих співробітників", - заявив Ярошенко.

Глава Держсулжби зайнятості також підкреслив, що на сьогодні найнижча зарплата залишається у медсестер, лікарів, вихователів - близько 3,7 тис. гривень.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...