''Куди подівся сніг?!": У таємничій загибелі туристів на перевалі Дятлова знайшли дивну деталь

У розслідуванні таємничої загибелі туристичної групи на перевалі Дятлова виявили нову дивну деталь. Йдеться про намети, з яких босоніж вибігали загиблі студенти, повідомляють Патріоти України.

На думку російського дослідника-любителя Валентина Дегтерьова, слідчі сфальсифікували свідчення у справі, вказавши, що намет був розрізаний зсередини самими загиблими.

"Якщо намет був розрізаний, то куди подівся сніг, який обов'язково б туди потрапив? І під цим снігом навряд чи хтось побачив би хоч якісь речі. Крім того, сніг би за місяць добре злежався. Тому оглянути намет можна було тільки після очищення снігу і криги. У протоколі огляду про це не сказано жодного слова. Думаю, що тканину намету зсередини розрізав сам прокурор. Щоб потім можна було там все добре розглянути", - припустив блогер.

На підтвердження своїх слів він наводить аргумент, що в наметі біля входу були знайдені теплі речі загиблих, які повинні бути припорошені снігом. Дегтерьов припустив, що до смерті туристів могло бути причетним місцеве плем'я шаманів-мансі.

Нагадаємо, що загадкову загибель дев'яти туристів під керівництвом Ігоря Дятлова на Північному Уралі не можуть розгадати з 1959 року. Розслідування смертей зайшло в глухий кут, а конспірологи один за іншим висувають все більш неймовірні теорії, знаходячи сліди інопланетян або ритуальних вбивств.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...