Кулеметник ЗСУ відбив атаку бойовиків під Луганськом: Стало відоме прізвище загиблого героя

На Луганщині 18 березня від кулі ворожого снайпера загинув кулеметник ЗСУ Євген Керичанин, який відбивав атаку бойовиків. Про це заявив прес-центр ООС в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що з метою наближення до позицій українських військових, близько 10:00 ранку противник відкрив вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, намагаючись зайти у фланг взводного опорного пункту однієї з бригад, яка захищає Луганщину.

"Перебуваючи на спостережному посту, солдат Євген Керичанин відкрив вогонь з кулемета. Точними пострілами він змусив противника зупинитися і відійти. У той же час, під прикриттям кулемета діяв ворожий снайпер, в результаті обстрілу якого Євген отримав поранення, несумісні з життям", - сказано в повідомленні.

За проявлену мужність Керичанина був представлений до нагороди посмертно.

"Жоден обстріл противника не залишився без адекватної відповіді Об'єднаних сил. За даними розвідки, двох окупантів ліквідовано, ще двоє - поранені. Знищені дві бойові машини піхоти і дві одиниці військової автомобільної техніки супротивника", - додали в штабі ООС.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...