"Куля потрапила в обличчя": Мережу вразила історія українського героя (фото)

Боєць дивом вижив і знищив ворога.

Ілюстрація: hronika.info

Внаслідок бою з дозором окупантів дивом вижив український боєць. Перед смертю в нього вистрілив один із терористів, повідомляють Патріоти України.

"Драма - на одній з ділянок фронту, недавно, наші атакували дозор російських найманців, трьох знищили. Але перед смертю один із найманців вистрілив у бійця нашої ударної групи, постріл прямо в обличчя! Бог є - ось як розпорола щоку нашого Героя автоматна куля - він вижив після пострілу в упор! І встиг добити ворога. Так, в кіно таке не покажуть, життя створює сюжети дещо сильніші", - пише головний редактор порталу Юрій Бутусов.

"Наш Герой буде жити, і ні бій, ні страшна рана його не зламали. Йому потрібна операція і він повернеться на фронт, знову в бій, там, де йде стрілянина на надкоротких дистанціях. Це воїн одного з тих підрозділів, яких на фронті, скажімо так, немає, і які воюють тільки завдяки приголомшливому ентузіазму і народній допомозі. Дивовижні патріоти, люди великої величини, ведуть війну, знаючи, що ні почестей, ні слави, ні забезпечення у них не буде", - написав редактор.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...