Кулю вилучили з живота: Стало відомо про стан вбивці двох патрульних у Дніпрі

Чоловік перебуває у медичному закладі, його життя врятоване.

У лікарні. Фото: ЖЖ

Перший заступник глави Нацполіції Вадим Троян заявив, що затриманий підозрюваний у вбивстві двох поліцейських Пугачов зараз перебуває під наркозом. Про це перший він повідомив сьогодні, 25 вересня, передають Патріоти України.

За його словами, лікарі вилучили у нього кулю із живота. Нещодавно його вивезли з операційної. «Свою провину він не визнає і зазначає, що Пугачов – не його прізвище», – зауважив начальник кримінальної поліції. Він повідомив також, що зброю ще не знайдено, вилучили поки лише гільзи.

Як згодом повідомив на своїй сторінці голова МВС Арсен Аваков, за первинною експертизою зброї і витягнутої зі злочинця кулі - стріляв поліцейський Артем, який загинув першим.

Раніше повідомлялося, що головний лікар Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. І.Мечникова Сергій Риженко заявив - вбивця, який розстріляв двох поліцейських в Дніпрі, знаходиться в реанімації, де йому проводять другу операцію. Лікарі оцінюють стан стрільця, як середньої тяжкості.

"Він приповз до лікарні о 17.20 з вогнепальним пораненням в живіт. Сказав нашим лікарям, що довіряє тільки їм, оскільки одного разу він тут вже лікувався після поранення, отриманого в зоні АТО. Його відразу відвезли на томограф і за цей час викликали поліцейських. Зараз йде операція. У нього зачеплений тонкий кишечник, втрата крові близько літра. Стан середньої тяжкості", – сказав він.

Також він зазначив, що затриманий психічно неврівноважений, але нормальний, так як він усвідомлено просив допомоги і спокійно спілкувався з лікарями.

Нагадаємо, правоохоронці затримали злочинця, який убив патрульних в Дніпрі. Трагедія сталася в неділю вранці, коли екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Citroen за порушення правил дорожнього руху. Водій авто почав чинити опір працівникам поліції, а потім зробив кілька пострілів і зник з місця події.

Працівник патрульної поліції загинув, його напарниця отримала поранення і померла у лікарні на операційному столі. Пізніше в поліції повідомили, що у вбивстві патрульного підозрюють 33-річного уродженця Російської Федерації Олександра Пугачова, який проживав у Торезі Донецької області.

З 2015 року перебував у розшуку за приховування від органів прокуратури. У результаті оголошеної в місті операції «Перехват» поліція затримала вбивцю. Він зараз перебуває в одній з лікарень Дніпра, куди звернувся за допомогою внаслідок поранення під вигаданим прізвищем. Поліція взяла його під охорону і найближчим часом йому буде оголошено підозру.

Президент України Петро Порошенко висловив співчуття сім'ям загиблих в Дніпрі патрульних. «Злочинність кидає виклик усім нам. Тому маємо цінувати і шанувати подвиг правоохоронців, які, ризикуючи життям, захищають Україну», - зазначив глава держави.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...