Купатися нема де, Труханов, відремонтуй каналізацію: В Одесі позакривали пляжі

Відпочиваючим в "Жемчужине у моря" доведеться їхати далеко за чистою водою.

Одеса. Пляж Аркадія. Фото: igorok.kiev.uaВ Одесі на шести найпопулярніших пляжах заборонено купатися в зв'язку з погіршенням мікробіологічних показників проб морської води, про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

«Купатися на шести пляжах в Чорному морі не рекомендовано на підставі результатів досліджень проб морської води за мікробіологічними показниками, відібраних Одеським обласним лабораторним центром Держсанепідемслужби України», - відзначили в одеській міськраді.

З метою недопущення погіршення епідситуації в оздоровчий період і для профілактики захворювань, що передаються водним шляхом, рекомендовано утриматися від морського водокористування на пляжах "Відрада", "Дельфін", "Аркадія", "Чайка", "Курортний» та «Золотий берег». Обмеження діють до особливого розпорядження.

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...