Куртка Меланії Трамп спровокувала скандал у США

Для поїздки до дітей мігрантів Меланія Трамп вибрала куртку з недоречним написом.

Напис на куртці Меланії Трамп: "Мені насправді все одно, а вам?" (I really do not care do u?)

Увага громадськості була прикута до куртки, яку одягла перша леді під час візиту, інформують Патріоти України. На задній стороні куртки великими літерами було написано "Мені насправді все одно, а вам?" (I really do not care do u?).

Як пише CNN, Меланія Трамп для поїздки в Техас обрала куртку Zara, вартістю 39 доларів.

За інформацією телеканалу, Трамп була одягнена в куртку, коли вирушала на літаку на кордон з Мексикою. На зустрічі з дітьми мігрантів вона була без неї. Перша леді США знову одягла куртку, коли поверталася назад.

Куртка викликала бурхливу реакцію в соцмережах і ЗМІ.

"Треба розуміти: Меланія Трамп не просто так одягла в цю поїздку 30-доларову куртку, яка абсолютно випадково опинилася в її гардеробі, повному дорогого дизайнерського одягу. Це було зроблено навмисно".

"Меланія, яка вирушила на кордон в куртці з написом "Мені все одно", - це, мабуть, найбільш відірваний від реальності вчинок з часів Марії-Антуанетти".

"Якби Меланія вдягла цю куртку практично в будь-який інший день, фотографію б ретвітнули не менше 80 тисяч осіб, просто додаючи "Мені теж".

Прес-секретар Меланії Трамп Стефані Грішем пізніше заявила журналістам, що в куртці немає прихованого послання.

"Сьогоднішня зустріч з дітьми в Техасі була дуже продуктивною. Якби ЗМІ витрачали більше часу і зусиль, розповідаючи про те, що вона робить, і про її спроби допомогти дітям, а не на обговорення її одягу, то ми б досягли набагато більшого для цих дітей", - написала Грішем у себе в Twitter, додавши до мого повідомлення два хештега: #ЇйНеВсеОдно і #ЦеПростоКуртка.

Президент США Дональд Трамп також прокоментував реакцію на куртку своєї дружини. У себе в Twitter він написав, що послання на куртці "стосується ЗМІ, які публікують фейкові новини".

"Напис "Мені абсолютно все одно. А вам?" На спині куртки Меланії відноситься до фейкових новин. Меланія знає, наскільки вони брехливі, і її це дійсно більше не хвилює", - заявив Трамп.





В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...