Квітуча Україна: У мережі показали фото розкішного національного костюма української учасниці на "Міс Всесвіт-2016" (фото)

Фінал конкурсу відбудеться 30 січня 2017 року.

Фото:Facebook

Представниця України продемонструвала убір, в якому виступатиме за нашу країну на конкурсі краси Олена Сподинюк, яка претендуватиме на титул "Міс Всесвіт-2016", показала своє конкурсне вбрання. Національний костюм дівчини називається "Квітуча Україна". Про це повідомляється на сторінці спільноти Good News about Ukraine в Facebook, інформують Патріоти України.

"Мій костюм називається "Квітуча Україна". Автори - дизайнери студії SVITLO - спробували зробити мікс національних стилів і деталей різних регіонів України.

У пошитті спідниці як матеріал був використаний килим, якому більше 70 років, з чорного льону з вишитими вручну квітами. Образ складається з блузки-корсета, пишної спідниці і головного убору, зробленого з квітів.

Доповнює вбрання ексклюзивна прикраса з великої кількості намистин", - прокоментувала Олена.

Як стало відомо, фінал конкурсу відбудеться 30 січня 2017 року.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...