Кидалася цукерками: У Києві активістка Femen з оголеними грудьми забралася на постамент (відео 18+)

Таким чином активістка хотіла привернути увагу влади до "жіночих питань".

Скріншот

Одна із активісток групи Femen сьогодні, 23 серпня, забралася на постамент знесеного пам'ятника Леніну в Києві оголеною до пояса, з короною і факелом, що мало нагадувати символ США - статую Свободи, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

При цьому на постаменті було розміщено плакат з написом "Chocolate independence" ("Шоколадна незалежність" - ред.). На оголених грудях жінки було написано Roshen. Діставшись постаменту драбиною, вона почала розкидати навколо цукерки. Пізніше її колега по групі - Анжеліна Діаш Де Кінташ - пояснила, що таким чином Femen хотіли звернути увагу влади на "жіночі питання".

"Як дівчина, живучи в Україні, я не відчуваю себе захищеною, я не відчуваю, що жіночі питання порушуються та вирішуються", - сказала вона.

Також активістка додала, що на прифронтових зонах жінки та діти змушені займатися проституцією, на фоні того, що жіночі питання ніяк не порушуються, на фоні того, що... хочуть приймати дикі закони про аборти". "Вимагаємо нарешті незалежності", - підсумувала Діаш.

Нагадаємо, раніше Femen осквернили пам'ятник князю Володимиру.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...