"Киев - это где-то в России": Сканадальний російський пропаг*ндон знову відзначився в ефірі (відео)

Головний пропагандист Кремля Володимир Соловйов висловив упевненість в тому, що всі американці сприймають Україну як частину Росії, повідомляють Патріоти України.

За словами рупора путінського режиму, жителі західних країн нібито ні за що не змогли б знайти на карті нашу країну. Їдка фраза прозвучала в ефірі його програми на телеканалі "Росія 1".

"Ви розумієте, найстрашніше, що якщо запитати у середнього американця, він буде глибоко переконаний, що Київ — це десь на території Росії. І взагалі Україну він буде шукати півжиття на карті!" посміхаючись сказав Соловйов.

Його підтримав екс-нардеп-утікач Спиридон Кілінкаров, який продовжив озвучувати маревний фейк, запущений пропагандистом.

"Я думаю, що якщо пересічний американець запитає у вас, звідки ви приїхали, а ви скажете, що з України, він скаже: "Це де? Це там, де Росія? А, зрозуміло!" — єхидно додав зрадник України.

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...