Київ накрив потужий ливень: З'явилися фото і відео потопу

У понеділок, 23 липня, на Київ обрушилася потужна злива, в результаті якої вулиці міста перетворилися на річки. Про це пишуть користувачі соціальних мереж, публікуючи фото і відео потопу, повідомляють Патріоти України.

"Це - прямо зараз. Лівобережна "Венеція". До речі, кожен раз після сильного дощу під Лівобережним мостом можуть проходити тільки джипи. Одного разу бачив, як спритні водії за гроші перевозили людей з боку ринку в бік "Комода" і назад... Як би облаштувати цю "Маріанську западину"?" - зазначив один з користувачів мережі.

Схожі скарги були і у інших жителів столиці. "Лівобережна", дощик пройшов", "На "Лівобережній" море. Все стоїть, хоча щось пливе. Не їдьте сюди, хіба що дуже хочете скупатися", "Київ зараз, зливова каналізація не спрацювала, капот у воді, уздовж цього апокаліпсису хлопчик з водоканалу або "Автодору" бігає, безпорадно піднімає ручки, негода уже прямує в нашу сторону", - пишуть в інтернеті.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...