Кинув дві гранати і втік: У Нікополі невідомий атакував депутата

Правоохоронці опитують можливих свідків події та встановлюють усі обставини злочину, вживають заходи для встановлення та затримання нападника.

Ілюстрація: intvua.com

Від вибуху в Нікополі Дніпропетровської області справді постраждав місцевий депутат Олександр Рибаков. Про це заявила прес-служба Нікопольського міськрайонного суду Дніпропетровської області, в якому працює дружина постраждалого, повідомляють Патріоти України.

Згідно з повідомленням, 31 січня приблизно о 18:30 у гаражі, що належить сім'ї судді Валерії Віталіївни Рибакової, біля будинку на вулиці Трубченко, 6, стався вибух. "Внаслідок вибуху чоловік судді – Рибаков Олександр Михайлович, який є депутатом міської рад та підприємцем, отримав осколкові поранення", – інформує суд. "Пошкоджено автомобіль Toyota Camry, який належить судді Рибаковій", – додає прес-служба.

Поліція Дніпропетровської області відкрила провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство). За даними слідства, потерпілий заїхав до гаража на своєму автомобілі, а коли вийшов з нього, "невідомий чоловік кинув всередину дві гранати, попередньо – Ф-1 та РГД-5", а потім втік. Постраждалого з множинними осколковими пораненнями обох ніг доставили до лікарні.

Поліція інформує, що одразу після вибуху місце події обстежили вибухотехніки та кінологи з собаками, оперативники відпрацювали всі місця відступу нападника.

Як відомо, у середу ввечері у Нікополі стався вибух біля гаража, ЗМІ повідомляли, що постраждав депутат Нікопольської міськради Олександр Рибаков.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...