"Кисельов был бы круче": Одіозний російський ведучий отримав посаду в Україні

Соцмережі негативно зреагували на призначення Отара Кушанашвілі ведучим ранкового шоу на радіо.

Отар Кушанашвілі. Фото:glamurchik.tochka.net

Скандальний російсько-грузинський журналіст Отар Кушанашвілі, який раніше відзначився висловлюваннями проти анексії Криму Росією, став ведучим ранкового ефіру "Радіо Вести". Про це розповіла голова холдингу "Вести Україна" Ольга Семченко в коментарі Детектор медіа, передають Патріоти України.

Згідно з інформацією, на цій посаді Кушанашвілі замінив Матвія Ганапольський, який нещодавно перейшов на "Радіо Ера ФМ".

"Ми довго шукали, кого поставити в ефір. Нарешті прийняли однозначне рішення: ми взяли курс на примирення двох сторін і вибрали ведучим Отара Кушанашвілі", - пояснила Семченко.

Коментуючи своє призначення зі сцени під час святкування 2-ї річниці створення "Радіо Вести" 24 березня, Кушанашвілі сказав: "Передайте привіт Ганапольському і Познеру: в Україну приїхав справжній професіонал". Також Кушанашвілі додав, що вважає, що не можна тримати жінку в тюрмі, маючи на увазі льотчицю Надію Савченко.

Користувачі соцмереж вже звернули увагу на це призначення. Причому поки що в основному у негативному ключі.

Варто нагадати, що після скандальної історії 2002 року, коли під час трансляції Євробачення на Першому каналі Кушанашвілі нецензурно вилаявся в прямому ефірі в програмі Андрія Малахова, він був надовго позбавлений можливості з'являтися на телебаченні.

Крім того, на одному з концертів вирішив стрибнути зі сцени в натовп глядачів, розраховуючи, що вони його підхоплять руками. Однак натовп розступився і ведучий з усього маху впав на землю і втратив свідомість.

Так, в 2004 році під час матчу збірних Росії та Португалії з футболу вибіг на поле, протестуючи проти видалення з гри воротаря Сергія Овчинникова. За пробіжку до судді був оштрафований на 2,5 тис. євро і засуджений на два роки умовно.

На знак протесту проти нечесної гри керівників проекту "Король рингу" не з'явився на бій з Сергієм Челобановим, попередивши їх за кілька днів.

У Раді збираються підвищити виплати одній з категорій пільговиків: Кого стосується

понеділок, 29 квітень 2024, 13:44

В Україні, де частини пенсіонерів можуть урізати пенсію на 50%, народні депутати зареєстрували законопроєкт № 11194, яким планується посилити соціальну допомогу українцям, які постраждали від аварії на Чорнобильській АЕС, передають Патріоти України. За...

“Це нам зв’язує руки": Боєць "Азову" розповів про критичні проблеми українського війська

понеділок, 29 квітень 2024, 13:22

У Збройних силах України часто бувають ситуації, коли зброя є, а снарядів до неї немає, і навпаки. А деякі командири віддають нелогічні накази. Це все "зав'язує" руки бійцям та заважає результативно воювати. Про це боєць 12-ї бригади Національної гвард...