Китай запустив на земну орбіту населену станцію "Тяньгун-2" (відео)

Також в планах КНР - висадка людей на Місяць та запуск безпілотного корабля на Марс

"Тяньгун-2". Фото: cri-online

15 вересня Китай вдало запустив на орбіту Землі ракету-носій з орбітальним модулем "Тяньгун-2" з космодрому в пустелі Гобі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ВВС.

Запуск відбувся у рамках китайської програми з будівництва населеної станції на орбіті Землі. У жовтні Китай планує вивести на орбіту вже пілотований корабель, який повинен буде пристикуватися до "Тяньгун-2", після чого двоє китайських космонавтів пробудуть там протягом місяця.

Китайська програма з будівництва багатомодульною орбітальної станції передбачає виведення наступного модуля - "Тяньгун-3" - на орбіту до 2022 року. Крім того, в планах КНР - висадка людей на Місяць і запуск безпілотного корабля на Марс.

Шмигаль розповів, чи вистачить Україні коштів на всі соціальні платежі у 2024 і 2025 роках

неділя, 28 квітень 2024, 7:30

Україна у 2024 та 2025 роках зможе профінансувати в повному обсязі та вчасно всі соціальні витрати. Впевненість у цьому висловив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Він прокоментував це питання в ефірі телевізійного марафону "Єдині новини". Судячи з усього,...

Інакше проблем буде багато! Названо бренди машин, які в жодному разі не варто "брати з рук"

неділя, 28 квітень 2024, 7:28

Купівля авто "з рук" може здатися вигідним рішенням, адже воно значно дешевше, ніж нове. Проте, важливо пам'ятати, що вживане авто - це завжди ризик, передають Патріоти України. Є деякі бренди та моделі авто, які мають проблеми з надійністю, тому їх кр...