Лайфхак: Як легко подолати залежність від солодкого

На жаль, цукор - це прямий і найшвидший постачальник енергії. Саме тому ваша рука, трохи що, так і тягнеться до цукерки.

Ілюстрація: Woman.ru

Будь-яка, в тому числі і солодка їжа, стала в багато разів доступнішою, і навіть в розвинених країнах люди схильні до переїдання. Крім того, харчова індустрія придумала ще й підсилювачі смаку, особливо для глибоко перероблених продуктів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:

"Они могут долго храниться и практически не содержат клетчатки, зато в них много жиров, крахмала и сахара. Можно ли почистить вкус и преодолеть постоянное желание поесть сладкой пищи?

Да, считают диетологи. Например, если ты на 2 недели исключишь сладкую еду, заполнишь свой рацион свежими овощами и фруктами, салатами, ягодами, крупами и цельно зерновым хлебом, то постепенно, твое естественное желание питаться свежей пищей, вернется.

Еще один вариант очищения от влечения к сладким десертам - 24-часовое голодание на воде. И наконец, менее радикальный вариант, но самый действенный способ - пройти детокс на смузи или соках. В этом случае живая свежевыжатая фруктоза и витамины промоют и реабилитируют вкусовые каналы".

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...