Лавина поховала групу туристів на популярному російському курорті (фото, відео)

У російській республіці Карачаєво-Черкесія зійшла лавина з гори Дукка в районі курорту Архиз, у результаті чого група туристів була похована під снігом, повідомляють Патріоти України.

Як повідомили в Головному управлінні МНС РФ у республіці, були поховані під снігом семеро лижників. За даними Telegram-каналу Mash, група екстремалів із Московської області вирушила в закриту для катання зону неподалік від курорту Архиз. До спуску вони не підготувалися. Одна людина загинула.

Telegram-канал 112 оприлюднив список лижників, які постраждали під час сходження лавини: Дмитро Орлов – президент "АвтоВАЗ банку", Андрій Фільков – член ради директорів ВАТ "Наука-зв'язок", Володимир Белькович – заступник генерального директора НВО "Наука", Ілля Чуденков – менеджер інвестиційної групи "Російські фонди", Денис Симовський – член асоціації гірських гідів Росії, Гліб Смирнов.

Загиблим виявився інструктор Сергій Камбалов, який був одним із найдосвідченіших гідів у країні.

Бізнесмен Дмитро Орлов госпіталізований у важкому стані з численними переломами та забоями. Решта мандрівників отримала забої ребер, рук і ніг.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...