"Ледь з голоду не здохли": Нардеп-втікач із України поскаржився на росТБ на "звірства" хунти (відео)

Більше того, зрадник заявив, що України як держави не існує.

Скріншот

Колишній народний депутат Ігор Марков, який втік до Росії, заявив, що перевіз своїх батьків до країни-агресора, оскільки в Україні вони нібито мало не померли від голоду, повідомляють Патріоти України.

Озвучуючи фейки про вигадані катастрофічні злигодні в рідній державі, яку він зрадив, колаборант також не упустив можливість розхвалити життя в Російській Федерації, видаючи бажане за дійсне. Свою пропагандистську промову він озвучив в ефірі програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1".

"Я розумію, в Росії величезна кількість проблем, але я батьків перевіз сюди, щоб вони там з голоду не здохли. Мій батько, якому 80 років, у якого стався напад, при тому, що він громадянин України, - його забрала швидка. Йому надали допомогу в лікарні, його госпіталізували тут у Москві. З мене не вимагали грошей. Так, я його через два дні перевіз у платну клініку, тому що у мене є така можливість, я не хочу за рахунок російського бюджету, у мене совість якась є. Але в Україні тобі руку не перебинтують, якщо у тебе грошей немає! Швидка не приїздить, якщо людині більше 80 років!" - емоційно кричав Марков, увійшовши в роль та озвучуючи в студії цинічну брехню про свою колишню Батьківщину.

Крім того, він дозволив собі нахабне висловлювання про те, що говорити про проблеми в Україні немає сенсу, оскільки її як такої нібито більше не існує.

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...