Лехайм! Хасиди співали, Папа Римський танцював (відео)

Зустріч делегації хасидів з Папою Франциском у Ватикані пройшла успішно і закінчилася співом псалмів і танцями гарячих євреїв, під час яких понтифік піддався загальному життєрадісному настрою.

Папа Франциск. Фото: Хвиля.

У Ватикан на зустріч з Папою Франциском прибула делегація хасидів, яку очолював Головний рабин Галиції Едгар Глюк. Рабини прибули, щоб в числі іншого обговорити з Папою зростання антисемітизму в світі і дедалі частіші випадки знищення старих єврейських кладовищ, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Під час зустрічі молоді хасиди несподівано дістали гітари і виконали псалми, що супроводжувалися танцями, в яких посильну участь взяв понтифік.

Після того, як цей відеозапис з'явилася в Інтернеті, деякі члени делегації висловили жаль з приводу того, що відеокліп в якійсь мірі міг скомпрометувати важливість обговорюваних на зустрічі проблем.

На щастя, патрульні були поруч: У Києві жінка намагалася стрибнути з Володимирського пішохідного мосту (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:31

У Києві патруль "Муніципальної охорони" попередив спробу самогубства киянки. Про це інформує КМДА, передають Патріоти України. Подія сталася близько 4-ї години ранку в парку "Володимирська гірка". Працівники "Муніципальної охорони" отримали повідомленн...

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...