"Лети, Птица!": У Києві попрощалися з поліцейською Аріною Кольцовою

​Дівчина, яка любила птахів і людей, пішла з життя після важкої хвороби.

У Києві провели в останню путь Аріну Кольцову. Фото: gazeta.ua.

У середу, 27 липня, в Києві попрощалися з інспектором п'ятої роти першого батальйону патрульної поліції Аріною Кольцовою, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Попрощатися з поліцейською прийшло близько п'ятидесяти осіб. На труну Кольцової, яка за життя любила птахів і отримала за це прізвисько "Птіцман", двоє колег поклали іграшкового пінгвіна.

"Аріна була світлою, веселою, відданою роботі людиною. Займалася гонками. Любила птахів. За свою ж доброту і пішла з цього світу.

Півроку тому затримала рецидивіста. Привезла в відділок. Він попросив води. Вона купила в магазині пляшку. Дала йому попити. Він запитав, чи всі в поліції такі добрі? Відповіла, що всі.

Після цього затриманий плюнув їй в обличчя і сказав, що у нього відкрита форма туберкульозу. Після того Аріна скаржилася на погане самопочуття. Пізніше, зовсім захворіла ", - розповіла заступник командира роти патрульної служби Шевченківського району Києва Ганна Онуфрійчук.

Нагадаємо, мама Аріни розповіла про життя дочки.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...