Лідер гурту "Ленінград" Сергій Шнуров про Український прапор, про "ДНР" та особисті пріоритети (відео)

Відомий музикант не підтримав офіційну позицію Кремля, але не нажив собі й таких серйозних проблем, як Андрій Макаревич.

Сергій Шнуров. Фото: ivona.bigmir.net.

Український музикант, лідер рок-групи "Друга ріка" Валерій Харчишин схвально відгукнувся про російського рок-музиканта, лідера гурту "Ленінград" Сергія Шнурова, що зайняв нейтральну позицію щодо України. Про це Харчишин написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Искусство "нейтралитета", или как выжить музыканту в РФ и остаться человеком", — написав музикант, коментуючи інтерв'ю Шнурова. "У Шнура нет таких проблем, как у Макаревича, только потому, что о нем не так много говорили по ТВ, большинству населения его позиция неизвестна или неинтересна (до тех пор, пока это не начнут раскручивать по ТВ)", "Умный он человек. даже скорее мудрый. При всем крайне сложном отношении к российским массам Шнура не получается не уважать", — коментують позицію Шнурова інші користувачі Facebook.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...