Лікарі крутили пальцем у скроні, але здалися: Українка зростом один метр двічі стала мамою (фото)

42-річна Лілія Турчин, зріст якої становить один метр 6 сантиметрів, розповіла, як їй вдалося народити двох дітей. При тому, що перший її чоловік змусив зробити аборт. Тепер чотирирічна донька вже вища за неї, повідомляють Патріоти України.

Лілія народилася з вродженим викривленням хребта. При чому викривлення було в дуже важкій формі. Хребет був просто перекручений. У Лілії є два старших брата, але вони народилися здоровими.

Мама Лілії послухала поради лікаря і відмовилася від операції дочки, оскільки була велика вірогідність того, що дівчинка стане інвалідом і не зможе ходити.

Тож мати взяла все в свої руки, і кожен день робила масаж дівчинці і купала її у ванній. Таким чином, Лілія змогла вести повноцінне життя.

Її перший чоловік не хотів мати дітей, тому "маленькій" жінці довелося зробити аборт. Але зате у другому шлюбі у жінки вже народилося двоє дітей – дівчинка та хлопчик.

Жінка розповіла, що коли в Полтаві вона стала на облік, то лікар була дуже здивована і заявила їй, що вона не повинна народжувати дитину, тому що дитина буде соромитися її, коли підросте.

Після цього Ірина поставила доктора на місце і поїхала в Київ, куди їй дали направлення в Інститут педіатрії, акушерства і гінекології. Там лікарі віднесли з розумінням до Лілії і сказали, що зроблять все можливе, щоб вона народила.

Жінка народила доньку зростом 43 сантиметри, яка важила один кілограм 740 грамів. При цьому їй робили кесарів розтин. Під час народження хлопчика їй також зробили кесарів.

Варто зазначити, що зрост хлопчика також, як і у сестрички, був 43 сантиметри, але важив більше - два кілограми 430 грамів. У хлопчика виявився порок серця, але його прооперували і тепер він здоровий.

Джерело: Факты

Розстріл поліцейського патруля: Стало відомо, скільки зброї було в авто військових, що вчинили вбивство

вівторок, 23 квітень 2024, 9:32

Він зазначив, що усю зброю зловмисники викинули у водойму. . Рихлюк уточнив, набої мали калібр 5,45, а на місці події ще працюють слідчі. . Зі слів підозрюваних, вони везли боєприпаси у свій будинок на території області. . Також Рихлюк додав, що ...

Спадок Володимира Мономаха: Після дуже довгої реставрації в Києві відкрили для відвідування одну з найстаріших церков України

вівторок, 23 квітень 2024, 9:23

У Національному заповіднику "Києво-Печерська лавра" відкрилася для відвідування церква Спаса на Берестові. Це одна з найдавніших християнських пам'яток Києва датована початком кінцем XI - початком XII століття. Кошти на будівництво храму надав знаменит...