"Л*йняні подарунки, від яких хотілося б позбутися": Путін з Трампом потрапили на обкладинку скандального Charlie Ebdo (фото)

Журнал помістив двох президентів на обкладинку новорічного номера.

Скандально відомий сатиричний журнал Charlie Ebdo на обкладинці свого новорічного номера зобразив президента РФ Володимира Путіна і новообраного американського лідера Дональда Трампа. Про це на своїй сторінці у Facebook інформує журналістка Анастасія Кириленко, передають Патріоти України.

При цьому вона опублікувала фото свіжого випуску Charlie Ebdo. "Лайняні подарунки, від яких хотілося б позбутися", - йдеться у підписі до зображення Путіна з Трампом.

Як відомо, інавгурація Трампа призначена на 20 січня 2017 року.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...