Літаки не дочекались пасажирів: Експрес "Київ-Бориспіль" зазнав нового "фіаско"

За словами пасажирів, експрес простояв майже годину з людьми всередині.

Про сумнозвісний експрес скоро будуть складати анекдоти? Ілюстрація: РБК.

У мережі з'явилися фото нового "фіаско" скандального київського експреса "Київ-Бориспіль". Відповідні фото опубліковані на сторінці dtp.kiev.ua у Facebook, передають Патріоти України.

Так, на опублікованих фото видно два склади експресу, один з яких заглох на Дарниці. За словами пасажирів, він простояв там майже годину з людьми всередині.

"Наш гіперлуп знову зламався. Простояв з людьми на Дарницькому вокзалі майже годину", - йдеться в повідомленні.

Примітно, що це стало причиною гнівних коментарів з боку користувачів мережі. "Головне, щоб не зробили авіакомпанію. В небі якщо стихнути", - сказав користувач Михайло Абрамович.

"А я начебто на першому через вікно дивився, милувався – наврочив. Обіцяю, більше не буду", - підкреслив юзер Віктор Поліщук.

"Дохнуть, як мухи", - сказав користувач Олександр Фельдман.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...