"Люблю Россию, хотел туда, но в укропии легче, придется с украми жить": Цитати, після яких зрозуміло погане ставлення до переселенців з Донбасу

Якось взагалі побачив у групі "За русский мир" (!) купу людей, що чудово влаштувалися в Києві на роботи, самі з "ЛДНР".

"Конкурс "Паркуюсь як мудак".

Чому у Києві погано відносятся до переселенців? Останнім часом багато розмов про м'яко кажучі непривітне ставлення Киян. Відповідь проста як 2+2: наведу лише деякі приклади.

Кияни обурені, що "дарунок долі", переїхавший з "ЛДНР", поводить себе як господар, хоча МАЄ пристосовуватись до Києва, і аж ніяк не ставити свої правила. Особливу увагу Кияни приділяють номерним знакам і слушно зауважують: "якщо він переселенець, чому не зніме лугандонськи номери?".

Ставлення таких "дарунків" на дорозі до іншіх водіїв, мя'ко кажучі, скотське, - кинути машину у другому ряді - нема питань, когось підрізати та ще й "фак" показати - це найулюбленіша розвага.

Також, вибачте, не бачив майже жодної машини з номерами "АН" Таврії чи ВАЗ - навпаки, лише Лексуси та Мерседеси, водії яких - зовсім не чемні люди. Заздрість це погано, але тут трохи інше: психологічно Кияни (майже всі) не можуть "жаліти переселенців", коли більшість з тих живе настільки краще за них самих. І з психологією та підсвідомістю тут нічого не поробиш.

Ще одне. Киянам влаштувати дитину до школи чи дитсадочка теж стало важче: приходить матуся, а їй і кажуть: "вибачте місць нема бо переселенців взяли. Нам наказали їх першими брати, а ви вже живіть як хочете". До речі, навіть якшо у росії людина й отримає статус біженця, усе одно на першому місці - свої, росіяни, ті, що жили в тому місті з дитинства, а потім - біженці! І якось можно було б то все пережити, якщо б не наступне:

Побачив у "ВК"-групі: "Люблю Россию, хотел туда, но в укропии легче, и денег больше - придется к дебилам бандеровским ехать" (цитую користувача "Вконтакте").

"Мы переехали, нам тяжело, проклятые укры, не с кем поговорить, русскому мало учат детей".

"Хочу получить гражданство рф... - Так легче в Киеве устроиться! - Надолго? Долго эту гуцулию не выдержу)))" і т.д.

А якось взагалі побачив у групі "За русский мир" купу людей, що чудово влаштувалися в Києві на роботи, самі з "ЛДНР". І ще й пропагандою у мережі займаються!

І це все за те, що вам віддавали останнє? То і не питайте, чому Кияни ріжуть шини та автівки палять. Тихіше трохи треба!

Опублікував: Лука Радванський

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...