Любой каприз за ваши деньги: В Україні ввели платне лікування по інтернету

Українці та іноземні громадяни, які перебувають в Україні, зможуть платно отримувати консультації лікарів навіть по "Скайпу"

Фото: w-n.com.ua

Уряд розширив платні послуги медзакладів і вніс туди телемедицину. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.



Невдовзі українці та іноземні громадяни, які перебувають в Україні, зможуть платно отримувати консультації лікарів на відстані, тобто навіть "Скайпом". Уряд своєю постановою розширив перелік платних послуг, які можуть надавати державні та комунальні заклади охорони здоров'я, вищі медичні заклади освіти, бюджетні наукові установи відповідного профілю.

Туди внесли поняття "телемедицина" – коли лікар зможе на відстані діагностувати та консультувати в критичних ситуаціях (якщо перевезення важкохворих на відстані буде неможливим, а діяти слід буде швидко), а також інших пацієнтів, у тому числі які перебувають удома.

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...