"Любов" взаємна: Мер Москви обізвав турецьких фанів "козлами"

Скандал набирає обертів: під час волейбольного поєдинку турецькі фани не приховували своєї ненависті до росіянок, тепер Росія висловлює своє "фе".

Мер Москви Сергій Собянін. Фото: kommersant.ru.

Мер Москви Сергій Собянін назвав турецьких уболівальників козлами за те, що вони нібито закидали російських волейболісток сміттям під час матчу в Стамбулі Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Зовсім не спортивна поведінка, а хочеться сказати - просто козли", - написав Собянін у twitter.

Волейболістки краснодарського "Динамо" зустрічалися зі стамбульським "Галатасараєм" 29 березня у півфіналі Кубку Європейської волейбольної конфедерації та програли з рахунком 2:3.

Нагадаємо, Патріоти України повідомляли, що після гри волейболістка "Динамо" Тетяна Кошелєва написала у Instagram, що турецькі фанати під час гри нібито кидали в російських спортсменок сміття, а тренер турецької команди показав росіянкам непристойний жест.

Головний тренер "Галатасараю" Атаман Гюнейлігіл відкинув звинувачення Кошелевої. За його словами, жест був адресований не їй, а співробітнику технічного персоналу краснодарського "Динамо".

Всі пояси в одних руках вперше за 25 років: Олександр Усик здобув важку перемогу у суперчемпському бою з Тайсоном Ф'юрі

неділя, 19 травень 2024, 3:06

Українець був визнаний абсолютним чемпіоном роздільним рішенням суддів. Тепер весь боксерський світ сподівається побачити повторний бій двох великих надважковаговиків. Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF українець Олександр ...

50 років просував "руській мір" в Києві: Режисер-зрадник отримав посаду у Москві

неділя, 19 травень 2024, 2:35

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, став викладачем в Російському інституті театрального мист...