"Людей 15 прямо в шматки розірвало": З'явилися нові дані про поразку "Вагнера" в Сирії

За словами чоловіка, ті, хто повернувся з Сирії, "хворі вже".

Ілюстрація: ЖЖ

Співробітник російської приватної військової компанії "Вагнер" під Краснодаром розповів, що найманці після фіаско в Сирії рвуться назад, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Знак".

"Ось недавно один такий приходив, хто там в лютому був. Ледве врятувався, ***. Поруч з ним прямо снаряд вибухнув, його вибуховою хвилею відкинуло. Він розповідає, що хлопців, хто поруч був, людей 15 прямо в шматки відразу розірвало, тільки шматки полетіли. А його тільки трохи зачепили, але і цього вистачило. Всі ноги в решето! Його ледь полагодили, він сюди на милицях вже прийшов, йолки-палки, гроші отримувати. Гроші отримав, а сам каже: "Тільки нехай ноги заживуть, назад хочу, за своїх поквитатися "!" - каже він.

За словами чоловіка, ті, хто повернувся з Сирії, "хворі вже". "Так, *** твою мать, тебе, кажу, Бог врятував! Він же міг разом з тими, хто шматками розлетівся, там залишитися. Сиди вдома, жери хліб свій! Ні, вони хворі вже. Точно тобі кажу! Психіка вже все", - пояснив чоловік.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...