"Людей, які мають досвід бойових дій на Донбасі, посилають в саму "д*пу", - про загиблих в Сирії зрадників України

Серед "вагнерівців", які загинули під час потужного удару США в Сирії, були українці, які раніше воювали на боці терористів на Донбасі.

Ілюстрація: globalizator.su

У ПВК "Вагнера" в Сирії служила ціла група громадян України, які входили в так звану групу "Карпати", повідомляють Патріоти України з посиланням на"Радіо Свобода".

Про наявність українців в ПВК розповів бойовик угруповання ДНР Михайло Полинков. "Це атакуюче ядро. Людей, які мають досвід бойових дій на Донбасі, посилають в саму "дупу". Ось вони йдуть першими - "Карпати - Весна". Я не знаю чому, але їх завжди, як гарматне м'ясо, першими посилають", - розповів бойовик.

У СБУ підтвердили інформацію про існування такої групи. Згідно з даними українських спецслужб, в ПВК воює близько 40 українців. Всього ж в СБУ є перевірені дані про загибель трьох громадян України в Сирії в період з березня по квітень 2016 року.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...