Людям зі слабкою психікою краще не дивитися: Улюблений актор Путіна знявся у секс-відео із собакою (16+)

Російський актор Олексій Панін перейшов всі межі у своєму збоченні.

Олексій Панін. Фото: DT.ua.

Скандальний актор Олексій Панін засвітився на відео для дорослих разом з собакою.Про це повідомляє прокремлівський канал НТВ, передають Патріоти України.

"На кадрах відео для дорослих Олексій Панін з молодою дівчиною. А поруч зі знаменитим актором і його коханкою – собака. І те, що робить артист з псом, показувати просто не можна", – йдеться на сайті путінського ЗМІ.

Після скандального відео чимало росіян вимагають позбавити Паніна батьківських прав, а деякі закликають вигнати актора з екранів.

Є й ті, хто впевнений, що кадри, де Панін спочатку з жінкою, а потім з собакою, повинні стати приводом для кримінальної справи.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...